PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

YourLenses piilolinssit

YourLenses kertoo olevansa vuodesta 2003 lähtien Euroopan linssimarkkinoiden merkittävin hinnanpudottaja. YourLenses toimii nykyisin 9 eurooppalaisella markkina-alueella. Piilolinssien edullinen hinta ja korkea laatu ovat tärkeimpiä tekijöitä linssien ostajille. Siksi yrityksen päämääränä on tarjota aina markkinoiden laadukkaimmat piilolinssit ja edullisimmat hinnat.

YourLenses seuraa päivittäin kilpailijoidensa hinnoittelua ja pyrkii muuttamaan omia hintojaan jatkuvasti siten, että ne olisivat aina muita edullisemmat. Jälleen korostamme kuitenkin hintavertailun tärkeyttä eri toimittajien välillä, sillä kilpailu samalla markkina-alueella vaikuttaa kaikkien hinnoitteluun.

Piilolinssien tilaamisen tulee olla vaivatonta ja kätevää ja siksi linssit toimitetaan suoraan kotiisi 5-7 päivässä toimitusmaksun ollessa 5 euroa. Tilatuille tuotteille annetaan 14 päivän palautusoikeus.

YourLenses myy ainoastaan alkuperäistuotteita, samoja linssejä, joita löydät
optikkoliikkeestä. Yritys toimii yhteistyössä kansainvälisten linssivalmistajien kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Johnson & Johnson, CIBA Vision, Cooper Vision ja Bausch & Lomb.Tutustu myös muihin piilolinssien nettikauppoihin:
Lenson | Lensway | Piilarinet

sekä piilolinssit verkossa hinta- ja kauppavertailuun