PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

Värilliset piilolinssit - Säihkettä ja vaihtelua silmiisi

Siniset silmät ja piilolinssitVärilliset piilolinssit ovat hieno mahdollisuus muuttaa silmiesi ulkonäköä joko vain hiukan korostaen tai todella radikaalisti.
Värilliset piilolinssit ovat hinnaltaan hieman kalliimpia kuin tavalliset värittömät linssit ja siksi niitä harvoin käytetäänkään ainoana linssityyppinä vaan ne ovat enemmänkin erikoistilaisuuksissa käytettäviä linssejä.

Kertakäyttölinssien lisäksi niitä saa kuitenkin myös kuukausilinsseinä sekä pidemmän vaihtovälin linsseinä.

Koska värillisten piilolinssien pääidea on muuttaa silmän ulkonäköä, niitä saa myös ilman voimakkuuksia, mutta oikean silmän kaarevuuden ja halkaisijan määrittämiseen tarvitset silti optikon apua ensimmäisellä kerralla.

Piilolinssit kukkakuviolla

Värilliset piilolinssit jaetaan neljään eri päätyyppiin: enhancer-, opaque- , crazy- ja radiance-piilolinssit. Värillisiä piilolinssejä

1. Enhancer eli läpikuultavat piilolinssit ovat erityisen soveliaita vaaleille silmille. Ne korostavat silmän omaa sävyä ja esimerkiksi vaalean sinisistä silmistä saat syvemmän tumman siniset silmät. Myös muutokset eri väriin onnistuvat esim. vaalean sinisistä vihreiksi. Läpikuultavilla linsseillä ei kuitenkaan saa muutettua tummaa väriä vaaleammaksi.

2. Opaque eli peittävät piilolinssit soveltuvat voimakkaisiin värimuutoksiin ja niillä silmien väri voidaan muuttaa kokonaan. Ne sopivat hyvin myös tummien ja ruskeiden silmien vaalentamiseen. Nämä linssit tehdään usein pistematriisikuviota käyttäen jolloin ne näyttävät mahdollisimman luonnollisilta toistaen silmän omaa kuviota.

3. Crazy-piilolinssit ovat ns. bilelinssejä joissa on jokin erityiskuvio tai kuva (kissansilmä, hymynaama, tähti, seepraraidat, dollarin kuva, jalkapallo,...) antamassa oman potkunsa esim. naamiaisasuun, penkkareihin tai Halloween-kutsuille. Niillä saa silmät vaikka hehkumaan pimeässä. Kuviot pysyvät oikeassa asennossa prismatasapainotetun linssin avulla. 

Crazy piilolinssejä

 

 

LENSON
Kampanjatarjous värillisissä linsseissä! Osta 3 maksa 2!
 (lisäksi saat uuden asiakkaan 5€ alennuksen u4ia6o koodilla)


4. Silmää suurentavat Radiance-piilolinssit korostavat silmän omaa väriä. Piilolinssin värjätty osa on hieman suurempi kuin oma sarveiskalvosi todellisuudessa, mikä saa aikaan efektin, että silmäsi ovat suuremmat ja pyöreämmät kuin ne oikeasti ovat.

Värilliset piilolinssit saat optikkoliikkeistä tai voit tilata ne myös suoraan netistä. Värillisten piilolinssien, joita on saatavan myös ilman vahvuuksia, hinta on korkeampi kuin tavallisilla piilolinsseillä


Tässä pari esimerkkiä värillisistä piilolinsseistä. Kuten hinnoista huomaa, kilpailu nettikaupoilla on kovaa ja kilpailijoiden hintoja seurataan tarkasti. Hinnat ovat niin lähellä toisiaan, että niiden perusteella ei kauppavalintaa kannata suoraan tehdä. Tarkista mahdolliset erikoistarjoukset, tutustumisalennukset jne. saadaksesi parhaan vastineen rahoillesi!
 

 Focus Softcolors     

Focus Softcolors
6kpl, kuukausilinssi

Piilarinet      - 
YourLenses      -
Lenson 47.90 €
Lensway 53.90 €

    FreshLook ColorBlends  FreshLook ColorBlends 
2kpl, kuukausilinssi

YourLenses 23.85 €
Lensway 26.50 €
Lenson 23.90 €
Piilarinet 22.90 €