PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

Miksi ja miten ostaa piilolinssit netistä?

Tärkein syy tilata piilolinssit netistä on edulliset hinnat - piilolinssit tulevat netin kautta ostettuna selvästi halvemmaksi kuin optikolta ostettaessa. Piilolinssien tilaaminen netistä on myös helppoa ja nopeaa. Tilauksen voit tehdä milloin sinulle parhaiten sopii ja piilolinssit toimitetaan sinulle kotiisi jopa 24h:n kuluessa.

Mutta ennen nettikauppaan ryntäämistä muutama tärkeää asia, jotka sinun kannattaa huomioida:

Ensimmäiset  piilolinssit netistä? => Ei, älä tilaa ensimmäisiä piilolinssejäsi netistä. Piilolinssien valintaan ja turvalliseen käyttöön tarvitset asiantuntijan opastusta ja apua!
Tilaa vain optikkosi määräämät piilolinssit
Kun tilaat piilolasit netistä, tilaa ne luotettavalta piilolinssitoimittajalta

Kun edellämainitut asiat ottaa huomioon niin piilolinssien netistä tilaaminen tarjoaa selkeitä etuja optikkoliikkeistä ostamiseen :

Edullinen hinta, saat piilolinssit jopa 60% halvemmalla kuin optikolta, ja piilolinssit verkossa hintavertailu on helppo ja nopea tehdä
Tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Voit tilata piilolasit netistä milloin haluat, nettikaupat ovat auki ympäri vuorokauden

Nopea toimitus suoraan kotiisi

Laajat tuotevalikoimat alkuperäistuotteita
Netistä tilatuilla piilolinsseillä on 14 päivän palautusoikeus

Miten löytää luotettava piilolinssitoimittaja?

Tärkeä asia ennen kuin tilaat piilolinssit netistä on valita luotettava toimittaja. Piilolinssien nettikauppoja on tarjolla useita - luotettavia ja vähemmän luotettavia.
Hyvä perussääntö on tilata piilolinssit netistä tunnetun, ison ja markkinoilla jo pitempään olleen piilolinssitoimittajan kautta.

Huonot toimittajat poistuvat markkinoilta yleensä 2 – 4 vuoden kuluessa asiakkaiden kadotessa ja laskupinon kasvaessa. Turvallisinta on siis antaa muiden testata uudet toimittajat ja itse ostaa piilarit luotettavien toimittajien kautta.
Niidenkin joukossa valintamahdollisuuksia on jo ihan riittävästi ja halpoja piilolinssejä varmasti löytyy.

Esittelemme tällä sivustolla vain tunnettuja ja pitkään markkinoilla olleita piilolinssitoimittajia. Lisäksi ilmoitamme sivustollamme jos saamme toistuvaa huonoa palautetta jonkin piilolinssitoimittajan osalta.

Netissä toimivien piilolasitoimittajien välillä on hintaeroja, mutta mikään piilolinssien nettikaupoista ei ole edullisin kaikissa piilolinssityypeissä.
Tarkista piilolinssien hinta- ja kauppavertailustamme tai suoraan toimittajien nettisivuilta kenellä on tarjolla edullisimmat piilolinssit sinun käyttämästäsi merkistä ja tyypistä.

Optikkolla ja silmälääkärissä

Mikään ei estä sinua käymästä silmälääkärillä tai optikolla vain näöntarkastuksessa ja hankkimalla sen jälkeen piilolinssit netistä, mikäli jatkat samojen, sopivaksi havaittujen piilolinssimallien käyttöä.
Näöntarkastus ei velvoita sinua ostamaan tuotteita käyttämältäsi optikolta.

Vinkki:

 
Kun tilaat piilolinssit netistä, varaa aikaisempi piilolinssipaketti viereesi niin varmistat että tilaat juuri oikeat piilolinssit!

Lisää aiheeseen liittyvää:

piilolinssien nettikaupat esittely
piilolinssien kauppa- ja hintavertailu
piilarit-netistä-usein-kysyttyä

Kun hankit piilolinssit netistä, kannattaa tutustua edullisiksi ja luotettaviksi todettuihin piilolinssien nettikauppoihin:

Lenson

YourLenses

Lensway


Piilolinssivalmistajia: Bausch & Lomb , Johnsson & Johnsson, CIBA Vision, Coopervision

Suosittuja piilolinssimerkkejä: Focus Dailies, 1 Day Acuvue Moist, Acuvue Oasys, Frequency, Softlens, Precision


 

 

 

 

Luotettavia piilolinssien nettikauppoja ja menossa olevat tarjouskampanjat:

Lenson 5€ kokeilualennus uusille asiakkaille (käytä koodia u4ia6o)

Lensway 10% alennus kun ostat 4 ltk 

YourLenses 'alin hinta takuu'