PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

Piilolasit netistä - Verkkokauppoja

Piilolinssejä Suomessa tai Suomeen myyviä liikkeitä on paljon ja piilolaseja netistä hankkijoille on tarjolla useita vaihtoehtoja. Esittelemme sivustollamme vain nettikauppoja, jotka tiedämme luotettaviksi ja joiden asiakaspalautteet ovat olleet myönteisiä.

Kuulemme mielemmämme myös sinun kommenttisi piilolasien nettikauppa kokemuksista - positiivisia ja negatiivisia!
Jos saamme toistuvaa negatiivista palautetta samasta liikkeestä, laitamme siitä tietoa nettisivustollemme. Palautetta voit lähettää osoitteeseen Kiitos!


Lenson on 2004 perustettu piilolinssien verkkokauppa, ja se myy piilolinssejä useisiin Euroopan maihin. Lensonin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.
Lensonin vahvuuksia on moniin kilpailijoihin nähden laaja tuotevalikoima, ja se myykin lähes kaikkia markkinoilla olevia piilolinssimerkkejä. Hintatasoltaan Lenson on useissa tuotteissa halvin tai ainakin halvimpien joukossa. Markkinatilanne tosin elää koko ajan, joten hintoja kannattaa kuitenkin vertailla. LensOn verkkokauppaan.


Lensway on suuri eurooppalainen piilolinssien verkkokauppa. Ilmoituksena mukaan se panostaa laajaan tuotevalikoimaan ja nopeisiin toimituksiin.

Lensway hintataso on kohtuullisen edullinen, mutta harvoissa tuotteissa se on edullisin vaihtoehto. Lenswayn tuotevalikoima on laaja. Lensway verkkokauppaan.YourLenses on yhdeksässä euroopan alueen maassa toimiva piilolinssien verkkokauppa. Se on perustettu 2003 ja oman ilmoituksen mukaan sillä on 100 000 asiakasta Euroopassa.

YourLensesin mukaan se pyrkii tarjoamaan kilpailijoitaan edullisimmat hinnat ja mainostaa 'halvin hinta takuuta'. Takuun käytännön toimivuudesta meillä ei ole kokemusta.

YourLensesin hintaso on vertailumme edullisimmista päästä - ei kuitenkaan aivan kaikkien tuotteiden osalta. Yourlensesin tuotevalikoima on kohtuullisen laajaYourLenses verkkokauppa .


 PIILARInet

 

Piilarinet on oman mainostuksensa mukaan mukava, kotimainen ja edullinen tapa piilolinssien nettiostoksiin.

Piilarinetin tuotevaikoima ei ole yhtä laaja kuin monella suuremmalla kilpailijalla. Hintatasoltaan Piilarinet on myös keskitasoa, mutta siltä löytyy myös hintavertailun edullisimpia linssejä joistakin linssityypeistä. Piilarinet verkkokauppa .


Instrumentariumilla on myös piilolasien nettikauppa optikkoliikkeiden lisäksi. Instru Optiikka Oy toimii Instrumentarium, Keops ja Nissen brändeillä. Instru onkin Suomen markkinajohtaja optiikan alalla. Instru kuuluu suureen eurooppalaiseen Pearle Europe ryhmään.

Verkkokaupan osalta Instru on edullisempi kuin sen optikkoliikkeet, mutta hintaso jää kuitenkin selvästi korkeammaksi kuin monilla sen verkkokauppa kilpailijoilla.
Instru verkkokauppa .


Visionshop, useiden huonojen asiakaspalautteiden takia emme suosittele Visionshop piilolasien nettikauppaa.


Piilolinssimyynti.com, suomalainen piilolasien nettikauppa. Asetettu konkurssiin 9.2.2009.Lisätietoja:

Piilolinssikauppojen kauppa- ja hintavertailuun voit tutustua piilolinssit verkossa hintavertailu osiossa.
Miten ja mistä ostaa piilolinssit netistä?

Facebook