PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

Piilareiden netistä ostaminen - Usein kysyttyä? 

Hinta; ovatko piilarit netistä ostettuna edullisempia?

Piilolinssien hintaero optikkoliikkeen ja piilolinssien nettikaupan välillä voi joissakin tuotteissa olla jopa 60 % nettikaupan eduksi. Optikkoliikkeiden hintakilpailua vähentää se, että suuret piilolinssitoimittajat Nisse, Instru ja Keops ovat samaa konsernia. 

Tämän takia piilareiden nettikaupat ovat meidän kuluttajien kannalta hyvä asia tuomalla kilpailua ja sitä kautta huomattavasti edullisemmat hinnat.
Verkossa toimivilla kaupoilla on yleensä pienemmät henkilöstö- ja tilakulut ja lisäksi ne voivat ostaa isoja eriä, jolloin kustannustehokkuus on hyvä ja hintataso on alhaisempi kuin optikoilla yleensä. Myös hintavertailu piilolinssejä verkossa myyvien kauppojen välillä on nopeaa ja helppoa tehdä.

Lisäetuna on piilolinssien toimitus suoraan kotiovellesi jopa 24 tunnin sisällä tilauksesta. Tekemällä hintavertailua ja tilauksen netissä säästät myös omissa matkakuluissa sekä arvokasta aikaa. Tilaus voidaan jättää myös aikoina, jolloin normaalit optikkoliikkeet ovat suljettuina.

Tarvitsenko Optikon palveluja jos hankin piilolasit netistä?

Sinun tulee muistaa, että tilaat aina vain optikkosi määräämät piilarit netistä. Ensimmäisiä piilolaseja ei voi hankkia netistä, vaan sovitukset on tehtävä optikon ohjauksessa. Myös piilolinssien merkkiä, mallia tai voimakkuutta vaihtaessa täytyy käydä optikolla sovittamassa ja valitsemassa oikeat silmiisi sopivat linssit.

Jokainen uusi piilolinssimerkki ja malli on sovitettava silmiisi sillä niiden valmistustekniikat ja materiaalit ovat erilaisia mikä vaikuttaa niiden sopivuuteen sinulle. Voit varata optikoltasi ainoastaan piilolinssisovituksen ja tilata uudenlaiset piilolinssit sen jälkeen netistä - näinkin säästyy mukava summa rahaa.


Minkälaisia piilolinssejä on saatavana netistä?

Alkuperäiset piilolinssit, ne samat joita optikkoliikkeistä saa, on saatavana piilolinssien verkkokaupoista. Niistä löytyvät erilaiset piilolinssityypit kuten kertakäyttölinssit, kuukausilinssit, jatkuvakäyttöiset piilolinssit, värilliset piilolinssit, tooriset piilolinssit eli suurin piirtein kaikki optikoiden tarjoamat vaihtoehdot. Mutta tärkein asia on muistaa tilata vain optikkosi määräämiä piilolinssejä.

Miten tilaus maksetaan?

Maksun voit suorittaa toimittajasta riippuen suoraan nettipankissa, luottokortilla tai lähetyksen mukana tulevalla laskulla. Etenkin suomalaiset verkkokaupat käyttävät pääsääntöisesti turvallista SSL-salausta, joten tietosi eivät mene ulkopuolisille.


Turvallisuus ja luotettavuus; onko piilolasien hankkiminen netistä turvallìsta?

Kun sinulla on jo optikon määräämä ja kokeilun kautta hyväksi todettu piilolinssityyppi mittoineen tiedossa, voit tilata turvallisesti netistä uudet linssipaketit.
Esittelemiemme toimittajien tuotteet ovat aina alkuperäistuotteita, joten voit luottaa niiden sisältävän täsmälleen samanlaiset piilolinssit mitä olet aiemminkin käyttänyt.

Mikäli tuotteet eivät ole tilauksesi mukaisia tai niissä on muu virhe, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Toimittajan asiakaspalvelu neuvoo sinua paikallispuheluhintaan mahdollisissa kysymyksissä.

Piilolinssien nettikauppoja on useita ja tarjolla on niin hyviä kuin mahdollisesti huonompiakin vaihtoehtoja. Turvallisin valinta ovat tunnetut, isot ja pitkään markkinoilla olleet piilolinssitoimittajat. Huonot toimittajat eivät pysy markkinoilla kovin pitkään asiakkaiden kadotessa muille toimijoille. Tunnettuja, isoja ja luotettavia piilareiden nettikauppoja on useita ja niiden joukosta löytyvät varmasti myös sinun käyttämäsi piilolinssityypit edullisesti

Tutustu myös: Piilolinssien hintavertailu 

 

 

Luotettavia nettikauppoja ja tämän hetken tarjouskampanjat:

Lenson 5€ kokeilualennus uusille asiakkaille (käytä koodia u4ia6o)

Lensway 10% alennus kun ostat 4 ltk 

Yourlenses 'halvin hintatakuu'