PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

PIILARInet piilolinssit

PIILARInet  www.piilari.fi  kertoo olevansa mukava, kotimainen ja edullinen tapa hoitaa piilolinssiostokset. Saat heiltä mm. piilolinssit, aurinkolasit sekä hoitotuotteet vaivattomasti ja nopeasti kotiisi toimitettuina.

Käytössäsi on eri maksutapoja; verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Aktia ja Handelsbanken), luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard ja Eurocard), tilisiirto ennakkomaksuna sekä lasku 2 vkon maksuajalla. Tilaustapahtumat tehdään SSL suojatussa tilassa, joten henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa. Toimitusmaksut eri maksutavoille ovat seuraavat: Luottokortit, pankkien verkkomaksut ja tilisiirto 3.90€, Laskulla 7.80€.

Kun valitset toimitustavaksi "Posti", tuotteet toimitetaan valitsemaasi postiosoitteeseen 2-10 päivässä. "Nouto" valinnassa voit hakea itse tilaamasi tuotteet liikkeestä, jolloin säästät postikuluissa. Molemmissa toimitustavoissa saat ilmoituksen sähköpostiisi kun tilauksesi on toimitettu tai noudettavissa.

Palautusoikeus on 14 päivää ja se koskee vain virheettömiä ja avaamattomia pakkauksia. Palautusoikeus ei koske sellaisia kertakäyttölinssejä tai erikoislinssejä, jotka tehdään yksilöllisenä tilaustyönä kuten WildEyes- linssit. Mahdollinen palautusoikeuden puuttuminen kerrotaan tuotteen lisätiedoissa. Mikäli toimitus sisältää virheellisiä tuotteita, ne korvataan vastaavilla virheettömillä tuotteilla.

Tilausten alaikäraja on 16 vuotta, sitä nuoremmille voi tilauksen tehdä vanhemmat tai huoltaja oman harkintansa mukaan.


Tutustu myös muihin piilolinssien nettikauppoihin:
Lenson | YourLenses | Lensway

sekä piilolinssit verkossa hinta- ja kauppavertailuun


Facebook