PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

LensWay piilolinssit

LensWay www.lensway.fi on markkinajohtaja Euroopassa ja se kertoo tarjoavansa erittäin kätevän tavan hankkia piilolinssit. Optikkosi kirjoittaa sinulle piilolinssimääräyksen ja tämän jälkeen voit sitten ostaa ohjeen mukaiset piilolinssit LensWayltä.

Piilolinssit ovat osa monen ihmisen arkipäivää, sillä se on yhä suositumpi tapa korjata erilaisia näkövikoja. LensWayn päämääränä on tehdä elämästäsi piilolinssien käyttäjänä niin helppoa kuin mahdollista. Sinun ei tarvitse mukautua linssien käyttöön – he pyrkivät mukauttamaan linssit sinun käyttöösi.

Ostaessasi tuotteita LensWayltä sisältyy ALV aina ilmoitettuun hintaan. Tilauksiin tulee lisäksi toimitusmaksu 5€, mutta ei muita hallinnollisia kuluja. Näet kokonaishinnan, joka sisältää toimitusmaksun ja ALV:n, kotisivulla kun tilaat tuotteita.

Toimitukset lähetetään 1. luokan kirjeinä, jotta varmistetaan mahdollisimman nopea toimitus. Toimitusaika voi hieman vaihdella riippuen siitä, onko tuotetta varastossa tilaushetkellä. Katso toimitusaika tilaussivulta.

Tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus vastaanottopäivästä lähtien, edellyttäen että tuotteet ovat avaamattomissa, vahingoittumattomissa ja merkitsemättömissä alkuperäispakkauksissa. Palautusohjeet saat LensWayn asiakaspalvelusta.

 Tutustu myös muihin piilolinssien nettikauppoihin:
Lenson | YourLenses | Piilarinet

sekä piilolinssit verkossa hinta- ja kauppavertailuun


Facebook