PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

LensOn piilolinssit

  LensOn on perustettu vuonna 2004 ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. LensOn yritysidea on tarjota markkinoiden helpoin ja paras hintansa arvoinen vaihtoehto piilolinssien ostoon; hintavertailua kannattaa tietenkin tehdä sillä yksittäisten tuotteiden hinnat vaihtelevat ajoittain joka toimittajalla.

Kotisivulla www.lenson.com voit tutustua LensOnin tuotevalikoimaan sekä tilata piilolinssit helposti ja edullisesti. Lensonilla on yhteistyösopimus useiden suurten kansainvälisten piilolinssi- ja piilolinssitarvikkeiden valmistajien kanssa, kuten Ciba Vision, Johnson&Johnson, Bausch&Lomb, Cooper Vision sekä Alcon.

LensOn:lla on henkilökuntaa, joilla on optikon pätevyys ja pätevyys piilolinssien sovittamiseen. Tällä halutaan varmistaa tuotteiden käsittely oikealla tavalla.

Hyvä hinta ja varma toimitus ovat kaksi tärkeää tekijää asiakkaalle piilolinssejä ostettaessa ja niinpä LensonOn lupaa tarjota alhaiset linssihinnat ja toimittaa tilaukset helposti ja nopeasti.

Toimitusmaksu on 5 euroa ja toimitusaika 1-3 päivää. Laskutustavat ovat lasku, pankkikortti tai suoraveloitus (Sampo, Nordea tai OKO). Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Uusi asiakas saa 5 euron alennuksen tilauksestaan.

Tutustu myös LensOnilta piilolinssejä tilanneiden antamiin asiakaspalautteisiin:
http://www.lenson.com/fi/reviews Tutustu myös muihin piilolinssien nettikauppoihin:
YourLenses | Lensway | Piilarinet

sekä piilolinssit verkossa hinta- ja kauppavertailuun