PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

Kertakäyttölinssit eli päivälinssit

Kertakäyttö- eli päivälinssit ovat hyvä vaihtoehto, kun piilolinssejä ei käytetä päivittäin ja arvostetaan käytön helppoutta. Joka aamu otetaan uusi, puhdas piilolinssipari käyttöön steriilistä yksittäispakkauksesta ja illalla heitetään vanha linssipari pois.

Lyhyen käyttöajan vuoksi ne eivät ehdi kerätä likaa pinnalle ja näin käyttö on turvallista ja näöntarkkuus paras mahdollinen. Likinäköisyys voidaan korjata -12 D asti ja kaukonäköisyys +6 D asti.

Kertakäyttö piilolinssit sopivat hyvin urheilevalle, matkustavalle ja muutenkin aktiivista ja/tai kiireistä elämää viettävälle henkilölle, joka ei halua käyttää aikaa linssien puhdistukseen ja hoitoon. Kertakäyttölinssit soveltuvat yleensä hyvin myös henkilöille, jotka ovat allergisia, työskentelevät pölyisissä olosuhteissa tai joiden silmät ärtyvät ja/tai kuivuvat linssinesteistä.

Kertakäyttölinsseissä on myös tooriset ja värilliset vaihtoehdot. Kertakäyttöiset linssit ovat hiukan kuukausilinssejä arvokkaammat.

Kertakäyttölinssien etuja ja haittoja:

Uudet ja raikkaat linssit joka päivä

Helppokäyttöiset, ei erillisiä piilolinssinesteitä tai -koteloita

Sopivat hyvin satunnaiskäyttäjille, matkustaville, urheilijoille

Sopivat hyvin pölyisissä olosuhteissa työskenteleville

Sopivat myös niille, joiden silmiä kuukausilinssien puhdistusnesteet ärsyttävät

Myös toorisia ja värillisiä piilolinssejä saatavana

Päivittäisikäytössä kalliimmat kuin kuukausilinssit

Piilolinssikauppojen hintatiedot muuttuvat tiheään ja erikoistarjouksia ilmestyy nopeastikin. Varmasti tuoreimmat hinnat saat kun klikkaat suoraan verkkokaupan sivulle, josta voit nopeasti tarkistaa kenellä on edullisin hinta sinun haluamastasi piilolinssimerkistä ja -mallista.

Tästä pääset suoraan piilolinssitoimittajien kertakäyttölinssit sivustoille tarkistamaan edullisimmat hinnat: Lenson, Lensway, Yourlenses .

Toimittajilla voi myös olla kampanjahintoja, esim. saat 4 kpl 3:n hinnalla, tai toimitus ilman kuluja jos tilaat useammat linssit samalla kertaa...

Jos olet kokenut piilolinssien käyttäjä voit varauksin ostaa myös esim. uudemman version sinun linsseistäsi tai hyvässä tarjouksessa olevan vastaavan linssin. Mutta tämä siis vain kokeneille käyttäjille, jotka ovat jo aikaisemmin kokeilleet ja havainneet useiden linssien sopivan heidän silmiinsä.

Tavallisimmat ja eniten myydyt linssit ovat Focus Dailies, 1-Day Acuvue ja SofLens OneDay.
 

Facebook