PIILOLINSSIT OPAS
Piilolinssien tieto-opas piilolinssien käyttäjille ja netistä ostajille

 

Jatkuvakäyttöiset piilolinssit

Jatkuvakäyttöiset eli yötäpäivää-linssit sallivat myös nukkumisen niitä välillä poistamatta. Heti aamulla herätessäsi näet hyvin.

Jatkuvakäyttöiset piilolinssit sopivat hyvin matkoille, erityisesti olosuhteisiin, joissa muiden linssien puhdistaminen ja/tai vaihtaminen steriilisti olisi haasteellista, kuten vaellusretkelle.

Yötäpäivää-linssejä voi käyttää yleensä 7-30 päivää kerrallaan optikon määräyksen mukaisesti. Halutessasi voit käyttää niitä myös päiväkäyttöisten kuukausilinssien tapaan, jolloin joudut joka päivä puhdistamaan ne siitä huolimatta että linssien pinta on käsitelty linssien kuivumista ja lian tarttumista ehkäisevästi.

Yötäpäivää linssien hapenläpäisykyky on valmistusmateriaalin (silikoni hydrogeeli) ansiosta 6 kertaa parempi kuin tavallisilla piilolinsseillä, minkä ansiosta ne päässä voi myös nukkua. Ne ovat myös varteenotettava vaihtoehto henkilöille, joiden silmät ovat kuivat tai jotka työskentelevät ympäristössä, jossa on kuiva ilma. Yötäpäivää-linssit voivat sopia myös, jos silmät tavallisilla kuukausilinsseillä ärtyvät ja väsyvät.

Jatkuvakäyttöisten linssien avulla on mahdollista korjata liki- ja kaukonäköisyyttä -9 D:n ja +6 D:n välillä. Jatkuvakäyttöiset piilolinssit aiheuttavat muita useammin sarveiskalvon tulehduksia.

Jatkuvakäyttöisten, yötäpäivää piilolinssien etuja ja haittoja:

Voidaan käyttää myös nukkuessa ja näet hyvin heti herätessäsi
Ei tarvita päivittäistä puhdistusta
Linssit läpäisevät erittäin hyvin happea
Vähemmän silmien kuivumista
Kalliimmat kuin tavalliset kuukausilinssit
Eivät sovellu kaikille silmille
 
Lue myös: hinta- ja kauppavertailu piilolinssit verkossa

Facebook